Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Berenlook

Berenlook

Berenlook behoort tot het geslacht Look. Het loof sterft vaak al tijdens de bloei af. 's Zomers lijkt de plant dan ook helemaal verdwenen, maar het volgend voorjaar komt hij vroeg weer terug met prachtig frisgroen blad. Combineer Berenlook met laat opkomende grootbladige planten zoals Schout-bij-nacht (Rodgersia). Die vullen dan prima het gat op dat ontstaat nadat Daslook in zomerrust is gegaan. Berenlook staat graag op een plek in de halfschaduw op normale grond. Op een ideale standplaats kan de plant zich sterk uitbreiden.
Het blad van Berenlook ruikt sterk naar knoflook en uien en kan verwerkt worden in soepen, salades, marinades en pesto. De bloemen van Berenlook zijn prima op de vaas te houden, maar hou dan wel rekening met de sterke geur van de bladeren. In de tuin schijnt Berenlook vanwege zijn geur katten op een afstand te houden.

Staat de Berenlook die u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Allium. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!