Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Hakonechloa

Hakonechloa - Japans siergras

Hakonechloa behoort tot een van de mooiste siergrassen en is veelzijdig inzetbaar. Meerdere planten bij elkaar vormen na enkele jaren een mooi tapijt waarvan het blad elegant naar dezelfde kant overhangt. Hakonechloa is ideaal om langs paden te gebruiken. Ook in moderne tuinen of Japanse tuinen is dit gras een waardevolle aanvulling. Of plant Hakonechloa eens in een pot. Als u eenmaal kennis heeft gemaakt met dit gras vindt u veel toepassingen. Van enkele cultivars verkleurt het blad mooi in de herfst. Dat is echter sterk afhankelijk van de standplaats. Hakonechloa staat graag op een normale tot matig vochtige grond met voldoende voeding. De soorten met veel geel of wit in het blad kunt u het beste in de (half)schaduw planten; de soorten met veel groen verdragen ook volle zon, mits de grond voldoende vochtig is. Hakonechloa laat zich met veel planten goed combineren, bijv. met blauwe Hosta, donkerbladig Heuchera, Persicaria affinis en varens.
 


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!


Open dag op de kwekerij in Borculo,

Omdat wij jullie graag een kijkje willen laten nemen op onze locatie in Borculo organiseren wij een open dag!

Wanneer u ook wilt komen kijken, meld u dan aan via de contact pagina en noteer de volgende datums in uw agenda: