Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
Schildersverdriet

Schildersverdriet

Schildersverdriet behoort tot het grote geslacht Saxifraga. Het zijn tapijtvormende planten met bloemen die mooi boven de bladrozetten uitsteken. Wordt Schildersverdriet na verloop van tijd slordig, neem de planten dan op en herplant de buitenste delen. Schildersverdriet staat het liefst in de halfschaduw, maar is daar verder niet kieskeurig. Het zijn sterke planten die op veel plaatsen zijn te gebruiken, ook in bloembakken. Schildersverdriet is te combineren met bijv. Kruipphlox (Phlox), Viooltje (Viola), Purperklokje (Heucherella, Heuchera) en Leliegras (Liriope).

Staat het Schildersverdriet dat u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Saxifraga. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Stationsweg 8
7692 AC Mariënberg
0523 - 251 953
06 - 155 32 854
contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!