Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

Vaste planten ingedeeld naar bloeimaand

Hieronder zijn de planten gegroepeerd in de maand waarin ze meestal boeien. Dit kan echter van jaar tot jaar iets verschillen, afhankelijk van het weer.
De planten die in de maand van uw keuze bloeien hebben vaak een langere bloeiperiode. De volledige periode is bij elke vaste plant afzonderlijk vermeld.

Zoekt u een vaste plant die in een bepaalde maand bloeit, gecombineerd met bijv. de hoogte en kleur, gebruik dan 'Vind uw Plant' aan de linkerkant.

 


Januari
Januari
Februari
Februari
Maart
Maart
April
April
Mei
Mei
Juni
Juni
Juli
Juli
Augustus
Augustus
September
September
Oktober
Oktober
November
November
December
December


© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!

 
Omdat in deze periode de meeste tuinwerkzaamheden op een laag pitje staan, verzenden wij de planten alleen op dinsdag, uiterlijk woensdag.

Bestellingen die 's zondags voor 18 uur binnen zijn worden dezelfde week verzonden. Bestellingen die later binnenkomen schuiven door naar de volgende week.

Als het zowel 's nachts als overdag vriest, dan stellen wij het verzenden uit totdat het weer het toelaat.

Zodra uw planten zijn verzonden krijgt u daarvan per e-mail bericht.
Vrijwel altijd worden de planten een dag na het verzenden bezorgd. Wilt u liever een andere dag, neem dan contact met ons op en we overleggen wat er mogelijk is.