Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Reuzenlelie

Reuzenlelie

Reuzenlelie is een klein geslacht van bolgewassen uit Azië, nauw verwant aan Lelies (Lilium). Ze groeien in vochtige bossen in de (half)schaduw. Maak de grond voor het planten goed los en breng steenslag aan onderin het plantgat want de wortels van Reuzenlelie zijn gevoelig voor een teveel aan vocht. Zorg voor een voedzame, humusrijke grond.
Na de bloei van Reuzenlelie sterft de bol met de bloeistengel af. Vaak hebben zich ondertussen al wel nieuwe bolletjes gevormd. Dek Reuzenlelie tegen de winter af met dood blad of stro. Reuzenlelie loopt vroeg in het voorjaar uit. Let op slakken, want die zijn dol op het jonge blad. Het kan enkele jaren duren voordat Reuzenlelie gaat bloeien.

Reuzenlelie behoort tot het botanische geslacht Cardiocrinum.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!