Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

Goudknopje

Goudknopje is een laagblijvende plant met kleine knopvormige bloemetjes die bij sommige soorten een sterke honinggeur verspreiden. Het blad van Goudknopje is klein en diep ingesneden. De grijsbladige soorten Goudknopje uit het geslacht Cotula zijn vooral geschikt voor gebruik in de rotstuin omdat een teveel aan vocht vermeden moet worden. De soorten Goudknopje uit het geslacht Leptinella verdragen meer vocht en vormen dichte matten die licht belopen kunnen worden. Gebruik deze laatste soorten eens als randbeplanting van paden en terrassen.

Goudknopje behoort tot het botanische geslacht Leptinella en Cotula.
 

    Vorig scherm
Bezig met laden...


© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!

 
Omdat in deze periode de meeste tuinwerkzaamheden op een laag pitje staan, verzenden wij de planten alleen op dinsdag, uiterlijk woensdag.

Bestellingen die 's zondags voor 18 uur binnen zijn worden dezelfde week verzonden. Bestellingen die later binnenkomen schuiven door naar de volgende week.

Als het zowel 's nachts als overdag vriest, dan stellen wij het verzenden uit totdat het weer het toelaat.

Zodra uw planten zijn verzonden krijgt u daarvan per e-mail bericht.
Vrijwel altijd worden de planten een dag na het verzenden bezorgd. Wilt u liever een andere dag, neem dan contact met ons op en we overleggen wat er mogelijk is.