Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Regenboogvaren

Regenboogvaren

Regenboogvaren behoort tot een geslacht varens dat over de hele wereld voorkomt. Kenmerkend aan Regenboogvarens zijn de kleuren van het blad. Grijs en rood in allerlei schakeringen. In ons klimaat zijn Regenboogvarens meestal bladverliezend. Het liefst staat deze varen op een matig vochtige humusrijke lichtzure grond, maar Regenboogvaren is daar niet echt kieskeurig in. Regenboogvarens vormen losse pollen, woekeren niet en passen prima in een bos- of schaduwtuin, bijvoorbeeld als onderbeplanting bij Rhododendrons of naast blauwbladige Hosta (Hosta).

Staat de Regenboogvaren die u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Athyrium. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!


Omdat alle tuinwerkzaamheden op een lager pitje staan, hebben wij ons verzendschema aangepast. Voorlopig verzenden wij de bestellingen1 keer per week.
Allium - Sierui
Alle bestellingen die uiterlijk op woensdag besteld en betaald zijn, worden de dinsdag erop verzonden. 

Zodra uw planten zijn verzonden, ontvangt u een e-mail van ons.

Heeft u vragen over de levertijd, neemt u dan gerust contact met ons op via de e-mail of telefonisch: 0545 725000.