Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Witte-nieswortel

Witte nieswortel

Witte nieswortel is een plant voor tuiniers met geduld. Het kan jaren duren voordat ze bloeien, maar dan zijn het spectaculaire planten met een prachtige witte bloeiwijze met een groene tint. Gelukkig heeft Witte nieswortel ook fraai blad, zodat u daar de eerste jaren van kunt genieten. Witte nieswortel houdt van een vruchtbare en redelijk vochtige grond. De hele plant is giftig, behalve voor slakken. Die vreten graag van het jonge blad. Zet naast Witte nieswortel eens Globebloem (Trollius) of Ruit (Thalictrum).

Staat de Witte nieswortel die u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Veratrum. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!


Omdat alle tuinwerkzaamheden op een lager pitje staan, hebben wij ons verzendschema aangepast. Voorlopig verzenden wij de bestellingen1 keer per week.
Allium - Sierui
Alle bestellingen die uiterlijk op woensdag besteld en betaald zijn, worden de dinsdag erop verzonden. 

Zodra uw planten zijn verzonden, ontvangt u een e-mail van ons.

Heeft u vragen over de levertijd, neemt u dan gerust contact met ons op via de e-mail of telefonisch: 0545 725000.