Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Hertentonggras

Hertentonggras

Hertentonggras behoort tot het geslacht Panicum met polvormende rechtopgaande grassen van een hoge sierwaarde. Hertentonggras onderscheidt zich van de andere soorten door het vrij brede blad dat op de tong van een hert zou lijken. Beter gaat een vergelijking met bamboe op, want daar wordt Hertentonggras vaak voor aangezien. Hertentonggras is een betrouwbare plant die het goed doet in de zon tot halfschaduw op een voedselrijke grond. Hertentonggras is goed te gebruiken in een strakke tuin als vlakvulling, maar ook als losse groep in een natuurlijke aanplant is Hertentonggras een aanwinst.

Staat het Hertentonggras dat u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Panicum. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!