Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Plantenpakketten

Plantenpakketten

Het samenstellen van een mooie border of plantenstrook met vaste planten kan lastig zijn. Wij helpen u graag door pakketten met planten aan te bieden die qua standplaats en kleurcombinatie goed bij elkaar passen. De planten die wij in onze pakketten verwerken zijn sterke vaste planten die over het algemeen goed winterhard zijn en weinig onderhoud vragen.

Bij elk pakket staat aangegeven voor hoeveel vierkante meter het pakket bedoeld is. Het beplantingsplan gaat uit van een bepaalde lengte en breedte. Wijkt de plek in uw tuin daar veel van af, dan kunt u altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.
Als het stuk grond welke u wilt beplanten veel groter is dan het aantal vierkante meters waarvoor een pakket bestemd is, bestel dan meerdere pakketten en plant de pakketten dan bijv. in spiegelbeeld ten opzichte van elkaar.

De pakketten worden geleverd met een beplantingsplan, een namenlijst en aanwijzingen voor het uitplanten en onderhoud. Alle soorten planten uit het pakket zijn voorzien van een etiket met de exacte naam zodat u altijd kunt nabestellen als daar behoefte aan is.
De foto's die bij de pakketten getoond worden zijn ter indicatie. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Wij hopen dat u een goede keus kunt maken!

 


Verrassing
Verrassing
Jacqueline-van-der-Kloet
Jacqueline van der K..
Vierkant-Metertje
Vierkant Metertje


© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!