Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

Grootbloemige dovenetel

Grootbloemige dovenetel is een veelzijdige plant. Ze doen het vaak nog op moeilijke schaduwplaatsen. Op een plek met weinig schaduw doet Grootbloemige dovenetel het ook, maar dan moet er voldoende vocht (humus) in de grond zitten. In tegenstelling tot de meeste andere Dovenetels is Grootbloemige dovenetel meer polvormend en niet bodembedekkend. Door deze eigenschap ook prima in een schaduwborder toe te passen, zeker de vorm met witte bloemen. De naam (Grootbloemige) Dovenetel is hoogstwaarschijnlijk een verbastering van Dode netel. Die naam betekent dat het blad op dat van Brandnetel lijkt, maar dat de plant niet steekt. Hij is als het ware dood. Grootbloemige dovenetel is mooi te combineren met bijv. hoge blauwgrijze Hosta (Hosta), Geitenbaard (Aruncus), donkerbladige Zilverkaars (Actaea), varens en siergrassen die in de halfschaduw kunnen.

Staat de Grootbloemige dovenetel die u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Lamium. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm
© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!

 
Omdat in deze periode de meeste tuinwerkzaamheden op een lager pitje staan, verzenden wij de planten alleen nog op dinsdag, uiterlijk woensdag.

Bestellingen die 's zondags voor 18 uur binnen zijn worden dezelfde week verzonden. Bestellingen die later binnenkomen schuiven door naar de volgende week.

Als het zowel 's nachts als overdag vriest, dan stellen wij het verzenden uit totdat het weer het toelaat.

Dinsdag 17 december is onze laatste verzenddag in 2019. Bestellingen die na zondag 15 december 18 uur binnenkomen, worden verzonden vanaf dinsdag 21 januari 2020.

Zodra uw planten zijn verzonden krijgt u daarvan per e-mail bericht. Vrijwel altijd worden de planten een dag na het verzenden bezorgd. Wilt u liever een andere dag, neem dan contact met ons op en we overleggen wat er mogelijk is.