Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
Koreaanse-rotsvaren

Koreaanse rotsvaren

Koreaanse rotsvaren behoort tot een groot geslacht van varens waarvan veel soorten geschikt zijn voor de tuin. Koreaanse rotsvaren is meestal wintergroen, maar vermijd een plek met een koude vrieswind. Koreaanse rotsvaren staat het liefst op een plek in de (half)schaduw op een humeuze grond met wat kalk er in, maar de plant doet het meestal ook prima op gewone tuingrond. Koreaanse rotsvaren vormt een pol, woekert niet en is ook goed in een pot te gebruiken. Deze varen verdraagt een droge periode redelijk goed. Combineer Koreaanse rotsvaren met bijv. kleine Hosta (Hosta), Zenegroen (Ajuga), Amerikaans vergeet-mij-nietje (Omphalodes) en Longkruid (Pulmonaria).

Staat de Koreaanse rotsvaren die u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Polystichum. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!