Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Koreaanse-rotsvaren

Koreaanse rotsvaren

Koreaanse rotsvaren behoort tot een groot geslacht van varens waarvan veel soorten geschikt zijn voor de tuin. Koreaanse rotsvaren is meestal wintergroen, maar vermijd een plek met een koude vrieswind. Koreaanse rotsvaren staat het liefst op een plek in de (half)schaduw op een humeuze grond met wat kalk er in, maar de plant doet het meestal ook prima op gewone tuingrond. Koreaanse rotsvaren vormt een pol, woekert niet en is ook goed in een pot te gebruiken. Deze varen verdraagt een droge periode redelijk goed. Combineer Koreaanse rotsvaren met bijv. kleine Hosta (Hosta), Zenegroen (Ajuga), Amerikaans vergeet-mij-nietje (Omphalodes) en Longkruid (Pulmonaria).

Staat de Koreaanse rotsvaren die u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Polystichum. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm
© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!


Omdat alle tuinwerkzaamheden op een lager pitje staan, hebben wij ons verzendschema aangepast. Voorlopig verzenden wij de bestellingen1 keer per week.
Allium - Sierui
Alle bestellingen die uiterlijk op woensdag besteld en betaald zijn, worden de dinsdag erop verzonden. 

Zodra uw planten zijn verzonden, ontvangt u een e-mail van ons.

Heeft u vragen over de levertijd, neemt u dan gerust contact met ons op via de e-mail of telefonisch: 0545 725000.