Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Gevlekte-aronskelk

Gevlekte aronskelk

Gevlekte aronskelk is een knolvormende vaste plant met breed, doorgaans pijlvormig blad, dat bij sommigen al voor de winter verschijnt. Deze zijn dus wintergroen. In het voorjaar verschijnt bij Gevlekte aronskelk de bloemkolf omhuld door een opvallend schutblad. De planten verdwijnen in de zomer ondergronds om in het najaar weer tevoorschijn te komen met kolven oranjerode bessen. Sommige soorten Gevlekte aronskelk hebben gemarmerd blad. Het zijn echte schaduwplanten en mooi in combinatie met bijv. Salomonszegel (Polygonatum), Japans bosgras (Hakonechloa) en Rode sluiervaren (Dryopteris).

Staat de Gevlekte aronskelk die u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Arum. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!