Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Vaste-stokroos

Vaste stokroos

De meeste Stokrozen zijn tweejarige planten, maar er zijn ook een aantal soorten gekweekt die meerjarig zijn. Ook hebben deze soorten veel minder last van roest op de bladeren. Over de juiste naamgeving van deze Vaste stokrozen verschillen de meningen. In de webwinkel hebben wij ze ondergebracht bij het geslacht Malva. Vaste stokroos blijft in alles vaak iets kleiner dan de tweejarige soort. Het zijn hoge statige planten in prachtige tinten, al of niet gevuldbloemig. Vaste stokroos staat graag in de zon op goede grond die aan de droge kant mag zijn, bijv. tegen een muur. Geef eventueel een gift compost in het voorjaar. Het kan een jaar duren voordat Vaste stokroos gaat bloeien.

Staat de Vaste stokroos die u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Malva. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm
© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!


Omdat alle tuinwerkzaamheden op een lager pitje staan, hebben wij ons verzendschema aangepast. Voorlopig verzenden wij de bestellingen1 keer per week.
Allium - Sierui
Alle bestellingen die uiterlijk op woensdag besteld en betaald zijn, worden de dinsdag erop verzonden. 

Zodra uw planten zijn verzonden, ontvangt u een e-mail van ons.

Heeft u vragen over de levertijd, neemt u dan gerust contact met ons op via de e-mail of telefonisch: 0545 725000.