Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Duivelswandelstok

Duivelswandelstok

Duivelswandelstok is familie van de bekende klimop (Hedera). Niet alle soorten binnen deze familie klimmen. Er zijn ook boom- en struikvormige. Of zelfs soorten die als vaste plant te gebruiken zijn, zoals Aralia cordata. De verwantschap van Duivelswandelstok met klimop is goed te zien aan de witte bloei en zwarte bessen. De planten staan graag in de zon tot halfschaduw in een voedzame grond. Vooral de geelbladige Duivelswandelstok doet het mooi tegen een donkere achtergrond. In Japan is de soort Aralia cordata bekend als Udo, en kennen ze de gezegde 'Udo no taiboku', wat ruwweg 'waardeloos' betekent. Dit omdat de plant een zachte stengel heeft en geen hout geeft.

Duivelswandelstok behoort tot het botanische geslacht Aralia.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!