Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Olifantenoor

Olifantenoor

Olifantenoor is een eetbare knol uit de tropen. Jaarlijks worden er miljoenen tonnen van verbouwd in vooral Azië. In recepten wordt deze plant vaak Taro genoemd. In de supermarkt is Tarochips te vinden. De naam Olifantenoor slaat op het enorme blad dat wel tot 200 cm lang kunnen worden, afhankelijk van de soort.
De plant wordt bij ons vooral vanwege zijn exotisch blad gehouden. Er worden verschillende bladkleuren gekweekt. Olifantenoor staat mooi in een ruime pot in de schaduw op het terras. Zorg er wel voor dat de plant niet uitdroogt en voldoende voeding krijgt. In zijn oorspronkelijke habitat groeit Olifantenoor op drassige vruchtbare gronden. Tijdens de winter kunt u de plant binnen houden op een lichte plek. Geef dan matig water.

Olifantenoor behoort tot het botanische geslacht Colocasia.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!


Omdat alle tuinwerkzaamheden op een lager pitje staan, hebben wij ons verzendschema aangepast. Voorlopig verzenden wij de bestellingen1 keer per week.
Allium - Sierui
Alle bestellingen die uiterlijk op woensdag besteld en betaald zijn, worden de dinsdag erop verzonden. 

Zodra uw planten zijn verzonden, ontvangt u een e-mail van ons.

Heeft u vragen over de levertijd, neemt u dan gerust contact met ons op via de e-mail of telefonisch: 0545 725000.