Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
Arundo

Arundo - Reuzenriet

Arundo is een op bamboe lijkend gras. Het zijn forse planten met stengels waaraan groot blad zit. Arundo heeft flink ruimte nodig en moet eventueel in zijn horizontale groei beperkt worden. Ze willen graag goed doorlatende grond die niet uitdroogt. Vochtige grond wordt goed verdragen. Arundo kent al duizenden jaren velerlei toepassingen, zoals wandelstok, vishengel en fluit. Nu nog worden rietjes van hobo en fagot uit Arundo gehaald. De eerste jaren is Arundo matig wintervast maar eenmaal aangeslagen komt hij onze winters prima door. Knip in het voorjaar de stengels van vorig jaar weg. Een goede buurplant voor Arundo is Eupatorium. Er zijn ook bontbladige soorten Arundo. Die blijven wat kleiner en zijn iets minder wintervast.

 


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Stationsweg 8
7692 AC Mariënberg
0523 - 251 953
06 - 155 32 854
contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!