Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

Citroenmelisse

Citroenmelisse is een plant die we vooral kennen als keukenkruid. Bovendien is van de bladeren een fijne frisse thee te trekken. U kunt ze gemakkelijk zelf kweken want Citroenmelisse is niet echt kieskeurig qua standplaats. Citroenmelisse wordt hoofdzakelijk gehouden om de bladeren; de bloei stelt niet veel voor. De botanische naam Melissa is afgeleid van een oudgrieks woord voor bij. Zowel de bloemen als het aroma van de bladeren trekken bijen aan. Citroenmelisse is onmisbaar in een kruidentuin en in een insectenvriendelijke aanplant, bijv. gecombineerd met Bieslook (Allium) en Oregano (Origanum).

Citroenmelisse behoort tot het botanische geslacht Melissa.
 

    Vorig scherm
© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!

 
Omdat in deze periode de meeste tuinwerkzaamheden op een laag pitje staan, verzenden wij de planten alleen op dinsdag, uiterlijk woensdag.

Bestellingen die 's zondags voor 18 uur binnen zijn worden dezelfde week verzonden. Bestellingen die later binnenkomen schuiven door naar de volgende week.

Als het zowel 's nachts als overdag vriest, dan stellen wij het verzenden uit totdat het weer het toelaat.

Zodra uw planten zijn verzonden krijgt u daarvan per e-mail bericht.
Vrijwel altijd worden de planten een dag na het verzenden bezorgd. Wilt u liever een andere dag, neem dan contact met ons op en we overleggen wat er mogelijk is.