Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

Geel nagelkruid

Geel nagelkruid behoort tot een geslacht van rijkbloeiende planten voor zowel zon als (half)schaduw. Geel nagelkruid staat het liefst in de halfschaduw op een normale tot matig vochtige grond. Af en toe een droge periode wordt ook prima doorstaan. Geel nagelkruid laat duidelijk zien waar de naam nagelkruid op gebaseerd is. Na de bloei vormen zich zaden met een haakje (nagel), waarmee de zaden gemakkelijk in de vacht van passerende dieren of kleding blijven haken. Op deze wijze worden de zaden verspreid. Geel nagelkruid zal zich uitzaaien en is vooral geschikt voor een natuurlijke aanplant, bijv. langs de bosrand samen met varens en Kerstroos (Helleborus).

Staat het Geel nagelkruid dat u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Geum. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm
© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!

 
Omdat in deze periode de meeste tuinwerkzaamheden op een laag pitje staan, verzenden wij de planten alleen op dinsdag, uiterlijk woensdag.

Bestellingen die 's zondags voor 18 uur binnen zijn worden dezelfde week verzonden. Bestellingen die later binnenkomen schuiven door naar de volgende week.

Als het zowel 's nachts als overdag vriest, dan stellen wij het verzenden uit totdat het weer het toelaat.

Zodra uw planten zijn verzonden krijgt u daarvan per e-mail bericht.
Vrijwel altijd worden de planten een dag na het verzenden bezorgd. Wilt u liever een andere dag, neem dan contact met ons op en we overleggen wat er mogelijk is.