Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

Geel vlas

Geel vlas staat het liefst op een lichte, doorlatende en kalkrijke grond in de zon. Vooral een teveel aan vocht in de winter moet vermeden worden. Geel vlas is een leuke plant voor de rotstuin en ook in bloembakken slaat Geel vlas geen gek figuur. Geel vlas kan zich uitzaaien en dat komt goed uit want de plant wordt meestal maar een paar jaar oud.

Staat het Geel vlas dat u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Linum. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm
© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!

 
Omdat in deze periode de meeste tuinwerkzaamheden op een laag pitje staan, verzenden wij de planten alleen op dinsdag, uiterlijk woensdag.

Bestellingen die 's zondags voor 18 uur binnen zijn worden dezelfde week verzonden. Bestellingen die later binnenkomen schuiven door naar de volgende week.

Als het zowel 's nachts als overdag vriest, dan stellen wij het verzenden uit totdat het weer het toelaat.

Zodra uw planten zijn verzonden krijgt u daarvan per e-mail bericht.
Vrijwel altijd worden de planten een dag na het verzenden bezorgd. Wilt u liever een andere dag, neem dan contact met ons op en we overleggen wat er mogelijk is.