Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Reuzenzijdeplant

Reuzenzijdeplant

Reuzenzijdeplant is een forse plant met roze-witte bloemen gevolgd door aparte zaaddozen in de vorm van een papagaai. De bloemen worden graag door insecten bezocht. Reuzenzijdeplant is goed als snijbloem te gebruiken. Reuzenzijdeplant vraagt een goed doorlatende grond in de zon. Aan een teveel aan vocht in de winter heeft Reuzenzijdeplant een hekel. De planten lopen laat in het voorjaar uit. Hou daar rekening mee bij de voorjaarsschoonmaak in de tuin. Reuzenzijdeplant is niet heel wintervast. Zorg dus voor een goed winterdek.

Staat de Reuzenzijdeplant die u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Asclepias. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!