Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Herfsttijloos

Herfsttijloos

Herfsttijloos is een plant met bloemen als een Krokus, maar dan bloeiend in de herfst. Tijdens de bloei zit er nog geen blad aan de Herfsttijloos; dat verschijnt pas in het voorjaar. Als het blad teveel in het oog springt, zet er dan planten naast die het camoufleren. Herfsttijloos staat graag op een plek in de zon tot lichte schaduw. De grond moet normaal tot matig vochtig zijn. Onder deze omstandigheden kan Herfsttijloos zich flink uitbreiden.
De knollen van de plant worden wel als zgn. naaktbloeier aangeboden. Ze gaan bloeien zonder dat ze in de grond staan, bijv. op de vensterbank. Plant ze dan wel direct na de bloei in de tuin. Wij verkopen ze niet als droge knollen maar als plant in een potje. Herfsttijloos is sterk giftig.

Herfsttijloos behoort tot het botanische geslacht Colchicum.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!