Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Taro

Taro

Taro is een eetbare knol uit de tropen. Jaarlijks worden er miljoenen tonnen van verbouwd in vooral Azië. Naast gebruik in talrijke gerechten kunt u in de supermarkt Tarochips vinden. Ze hebben enorme bladeren die wel tot 200 cm lang kunnen worden, afhankelijk van de soort. De plant wordt bij ons vooral vanwege zijn exotisch blad gehouden. Er worden verschillende bladkleuren gekweekt. Taro staat mooi in een ruime pot in de schaduw op het terras. Zorg er wel voor dat de plant niet uitdroogt en voldoende voeding krijgt. In zijn oorspronkelijke habitat groeit Taro op drassige vruchtbare gronden. Tijdens de winter kunt u de plant binnen houden op een lichte plek. Geef dan matig water.

Taro behoort tot het botanische geslacht Colocasia.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!