Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Keukensalie

Keukensalie

Keukensalie behoort tot het zeer grote geslacht Salvia. Keukensalie wordt veel gebruikt als keukenkruid, o.a. bij vleesgerechten. Ook kent deze plant medicinale toepassing. Keukensalie valt in de winter nog wel eens uit door een teveel aan vocht. Ze vragen een droge plek in de volle zon. Na de bloei terugknippen houdt Keukensalie compact. De bontbladige soorten zijn minder sterk dan de grijsbladige soorten. Keukensalie past goed in een kruidenhoekje of in een aanplant met andere mediterrane planten als Hysop (Hyssopus), Lavendel (Lavandula), Citroenmelisse (Melissa) en Kerrieplant (Helichrysum).

Staat de Keukensalie die u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Salvia. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm
Bezig met laden...


© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!


Omdat alle tuinwerkzaamheden op een lager pitje staan, hebben wij ons verzendschema aangepast. Voorlopig verzenden wij de bestellingen1 keer per week.
Allium - Sierui
Alle bestellingen die uiterlijk op woensdag besteld en betaald zijn, worden de dinsdag erop verzonden. 

Zodra uw planten zijn verzonden, ontvangt u een e-mail van ons.

Heeft u vragen over de levertijd, neemt u dan gerust contact met ons op via de e-mail of telefonisch: 0545 725000.