Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
Lenteklokje

Lenteklokje

Lenteklokje is een bolgewas dat op Sneeuwklokje lijkt, maar is iets forser. Ze bloeien vaak 1 tot 2 maanden later en de bloemen zijn meer klokvormig. Lenteklokje staat graag op grond die aan de vochtige kant is, bijv. langs de vijver. Na de bloei trekt Lenteklokje zich tot het volgend voorjaar terug in de grond. Ze slaan soms moeilijk aan als u bolletjes koopt. Het is daarom handiger om planten in een potje te kopen. Het duurt een paar jaar voordat Lenteklokje een polletje heeft gevormd, maar eenmaal goed aangeslagen kan hij zich leuk vermeerderen. Lenteklokje wordt tot de stinzenplanten gerekend. Plant er eens Twaalfgodenkruid (Dodecatheon) en Kievitseitje (Fritillaria) naast.

Staat het Lenteklokje dat u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Leucojum. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Stationsweg 8
7692 AC Mariënberg
0523 - 251 953
06 - 155 32 854
contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!


 
Wij houden vakantie van 22 juli t/m 15 augustus.
U kunt wel gewoon bestellen, maar uw order wordt verwerkt na onze vakantie.

Wij wensen u een fijne vakantieperiode toe !