Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

Lenteklokje

Lenteklokje is een bolgewas dat op Sneeuwklokje lijkt, maar is iets forser. Ze bloeien vaak 1 tot 2 maanden later en de bloemen zijn meer klokvormig. Lenteklokje staat graag op grond die aan de vochtige kant is, bijv. langs de vijver. Na de bloei trekt Lenteklokje zich tot het volgend voorjaar terug in de grond. Ze slaan soms moeilijk aan als u bolletjes koopt. Het is daarom handiger om planten in een potje te kopen. Het duurt een paar jaar voordat Lenteklokje een polletje heeft gevormd, maar eenmaal goed aangeslagen kan hij zich leuk vermeerderen. Lenteklokje wordt tot de stinzenplanten gerekend. Plant er eens Twaalfgodenkruid (Dodecatheon) en Kievitseitje (Fritillaria) naast.

Staat het Lenteklokje dat u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Leucojum. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm
© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!

 
Omdat in deze periode de meeste tuinwerkzaamheden op een laag pitje staan, verzenden wij de planten alleen op dinsdag, uiterlijk woensdag.

Bestellingen die 's zondags voor 18 uur binnen zijn worden dezelfde week verzonden. Bestellingen die later binnenkomen schuiven door naar de volgende week.

Als het zowel 's nachts als overdag vriest, dan stellen wij het verzenden uit totdat het weer het toelaat.

Zodra uw planten zijn verzonden krijgt u daarvan per e-mail bericht.
Vrijwel altijd worden de planten een dag na het verzenden bezorgd. Wilt u liever een andere dag, neem dan contact met ons op en we overleggen wat er mogelijk is.