Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Ligusticum

Ligusticum - Zeelavas

Ligusticum is een schermbloemige die in het wild o.a. langs de kusten van Schotland groeit. Ligusticum is verwant aan Levisticum, maar wordt veel minder groot. Daardoor is de Ligusticum heel geschikt voor de kruidenhoek in een niet te grote tuin. De maggismaak is ook wat minder overheersend. Ligusticum is een sterke en gemakkelijke plant, die het op elke gewone grond in de tuin prima zal doen. Wel moet de grond genoeg voeding bevatten. Geef eventueel wat compost in het voorjaar. Naast gebruik in de kruidentuin is Ligusticum ook prima in de border toe te passen, vooral omdat er nauwelijks schermbloemigen van dit (klein) formaat zijn. Ligusticum staat mooi bij geelgroene en blauwe buurplanten.
 


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!