Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

Algemene Voorwaarden

Zoals elk bedrijf hebben wij juridisch opgestelde algemene voorwaarden. U vindt ze hieronder. Deze voorwaarden worden o.a. door de Kamer van Koophandel aanbevolen voor webwinkels. Als het nodig is kunnen u en wij daar op terugvallen.

Maar zover willen we het niet laten komen. Een tevreden klant, die plezier heeft van de planten, er over praat met anderen en onze webwinkel nog eens weer bezoekt is voor ons van grote waarde! Tevreden klanten geven ons de mogelijkheid om KwaliteitsPlanten.nl verder uit te bouwen.

Als er problemen zijn, dan doen we onze uiterste best om die op te lossen zonder ons direct achter de algemene voorwaarden te verschuilen. KwaliteitsPlanten.nl heeft een naam hoog te houden!
 


© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!

 
Omdat in deze periode de meeste tuinwerkzaamheden op een laag pitje staan, verzenden wij de planten alleen op dinsdag, uiterlijk woensdag.

Bestellingen die 's zondags voor 18 uur binnen zijn worden dezelfde week verzonden. Bestellingen die later binnenkomen schuiven door naar de volgende week.

Als het zowel 's nachts als overdag vriest, dan stellen wij het verzenden uit totdat het weer het toelaat.

Zodra uw planten zijn verzonden krijgt u daarvan per e-mail bericht.
Vrijwel altijd worden de planten een dag na het verzenden bezorgd. Wilt u liever een andere dag, neem dan contact met ons op en we overleggen wat er mogelijk is.