Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Napolitaanse-cyclaam

Napolitaanse cyclaam

Cyclamen, wie kent ze niet als potplant bij oma in de vensterbank. Maar er zijn ook wild-vorm en winterharde soorten te koop. Het zijn planten met een knol. Napolitaanse cyclaam is een soort die in de herfst bloeit. Het blad van Napolitaanse cyclaam lijkt wel iets op dat van klimop. Plant Napolitaanse cyclaam niet te diep en dek ze de eerste winter wat af. Het zijn planten voor een lichtbeschaduwde plaats in humeuze grond waar het 's winters niet te nat is.
Napolitaanse cyclamen kruisen gemakkelijk met elkaar, zodat de bloemen en bladeren nogal variabel zijn. In de zomer kan Napolitaanse cyclaam in rust gaan en zijn blad verliezen om tegen de bloeitijd weer fris uit te lopen. Uiteraard komen onze Cyclamen niet uit het wild, maar zijn ze volledig door kwekers vermeerderd.

Staat de Napolitaanse cyclaam die u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Cyclamen. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm
© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!