Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Maskerbloem

Maskerbloem

Maskerbloem heeft opvallende bloemen die op leeuwenbekjes lijken. Maskerbloem staat graag op een zonnige tot licht beschaduwde plaats op normale tot vochtige grond, bijv. langs de vijver. Door zijn langdurige bloei is Maskerbloem ook in een pot op het terras een blikvanger. Zorg dan wel voor goede potgrond. Voordeel van het houden in een pot is dat de plant in de winter binnen gezet kan worden, want Maskerbloem is in ons land maar matig winterhard. Blijft de plant buiten in de volle grond, dek dan 's winters af met takjes en stro. Gelukkig zaait Maskerbloem zich vaak wel wat uit. Leuke partners voor bij de vijver zijn Dotterbloem (Caltha), Koekoeksbloem (Silene, Lychnis) en Kalmoes (Acorus).

Maskerbloem behoort tot het botanische geslacht Mimulus.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!