Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Wilde-knoffel

Wilde knoffel

Wilde knoffel lijkt wel op een mini Agapanthus. Het zijn langdurige bloeiers, maar niet goed winterhard in ons klimaat. Zet Wilde knoffel daarom in een pot op het terras om lang van de bloemen te kunnen genieten. Geef de plant een plek in de volle zon met voldoende water in de zomer. Zet de pot 's winters binnen en geef dan matig water. Gebruik als onderbeplanting in de pot eens Andeskruid (Azorella) of Vedermos (Leptinella, Cotula) als mooi contrast in bladvorm. Bij kneuzing van Wilde knoffel komt er een geur van knoflook en uien vrij. De plant is in alle delen eetbaar en prima te gebruiken in bijv. salades en roomkaas. Wilde knoffel is niet echt bekend. Jammer, want de plant is zeker de moeite van het proberen waard.

Wilde knoffel behoort tot het botanische geslacht Tulbaghia.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!


Omdat alle tuinwerkzaamheden op een lager pitje staan, hebben wij ons verzendschema aangepast. Voorlopig verzenden wij de bestellingen1 keer per week.
Allium - Sierui
Alle bestellingen die uiterlijk op woensdag besteld en betaald zijn, worden de dinsdag erop verzonden. 

Zodra uw planten zijn verzonden, ontvangt u een e-mail van ons.

Heeft u vragen over de levertijd, neemt u dan gerust contact met ons op via de e-mail of telefonisch: 0545 725000.