Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
Klein-prairiegras

Klein prairiegras

Klein prairiegras behoort tot een geslacht grassen van over de hele wereld. De soort 'scoparium' met zijn cultivars zijn prachtige grassen voor de tuin. Van veel soorten is het blad grijs- of blauwgroen dat in de loop van de nazomer verkleurt naar paars, bruinrood en oranje. Klein prairiegras vormt mooie pluimen die ook in de winter nog fier rechtop staan. Klein prairiegras houdt van een plek in de zon op een vruchtbare, goed doorlatende grond die droog tot normaal vochtig is. Plant er eens Zonnehoed (Rudbeckia, Echinacea), oranje Duizendblad (Achillea), Zonnekruid (Helenium) en Vuurpijl (Kniphofia) naast. Klein prairiegras laat zich ook goed in een grote pot op het terras houden.

Klein prairiegras behoort tot het botanische geslacht Schizachyrium.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!