Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Weegbreerozenkransje

Weegbreerozenkransje

Weegbreerozenkransje is een vaste plant die dichte matten van bladrozetten vormen. Het blad van Weegbreerozenkransje is zilvergrijs behaard aan de onderzijde. De bloemen zijn net korfjes en voelen aan als een strobloem. Het verschil met andere Rozenkransjes is dat deze soort iets hoger wordt. Weegbreerozenkransje wil een goed doorlatende grond op een zonnige standplaats. De plant is geschikt voor randbeplanting van de border. Beter tot zijn recht komt Weegbreerozenkransje in de rotstuin of in plantenbakken. Gebruik Weegbreerozenkransje eens samen met bijv. Kaukasische muurpeper (Sedum) en Zonneroosje (Helianthemum).

Staat het Weegbreerozenkransje dat u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Antennaria. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm
© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!


Omdat alle tuinwerkzaamheden op een lager pitje staan, hebben wij ons verzendschema aangepast. Voorlopig verzenden wij de bestellingen1 keer per week.
Allium - Sierui
Alle bestellingen die uiterlijk op woensdag besteld en betaald zijn, worden de dinsdag erop verzonden. 

Zodra uw planten zijn verzonden, ontvangt u een e-mail van ons.

Heeft u vragen over de levertijd, neemt u dan gerust contact met ons op via de e-mail of telefonisch: 0545 725000.