Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
Sierrabarber

Sierrabarber

De naam Sierrabarber wordt zowel voor planten uit het geslacht Gunnera als Rheum gebruikt. Sierrabarbers zijn vaste planten voor een vochtige en rijke grond in de zon tot halfschaduw. Ze lopen uiteen van kleine zodevormende planten tot enorme polvormende planten, met blad dat tot de grootste van alle planten behoort. Sierrabarber is prachtig als solitair. De planten uit het geslacht Gunnera hebben een goed winterdek nodig. Paaltjes in de grond slaan, gaas eromheen spannen en vullen met een dikke laag blad. Geef Sierrabarber jaarlijks voldoende voeding om de groei er in te houden. Goede partners zijn Leverkruid (Eupatorium), Adderwortel (Persicaria), Moerasvaren (Thelypteris), Geitenbaard (Aruncus) en hoge Ruit (Thalictrum).

Staat de Sierrabarber die u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Rheum en Gunnera. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!