Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Sierrabarber

Sierrabarber

De naam Sierrabarber wordt zowel voor planten uit het geslacht Gunnera als Rheum gebruikt. Sierrabarbers zijn vaste planten voor een vochtige en rijke grond in de zon tot halfschaduw. Ze lopen uiteen van kleine zodevormende planten tot enorme polvormende planten, met blad dat tot de grootste van alle planten behoort. Sierrabarber is prachtig als solitair. De planten uit het geslacht Gunnera hebben een goed winterdek nodig. Paaltjes in de grond slaan, gaas eromheen spannen en vullen met een dikke laag blad. Geef Sierrabarber jaarlijks voldoende voeding om de groei er in te houden. Goede partners zijn Leverkruid (Eupatorium), Adderwortel (Persicaria), Moerasvaren (Thelypteris), Geitenbaard (Aruncus) en hoge Ruit (Thalictrum).

Staat de Sierrabarber die u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Rheum en Gunnera. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm
© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!


Omdat alle tuinwerkzaamheden op een lager pitje staan, hebben wij ons verzendschema aangepast. Voorlopig verzenden wij de bestellingen1 keer per week.
Allium - Sierui
Alle bestellingen die uiterlijk op woensdag besteld en betaald zijn, worden de dinsdag erop verzonden. 

Zodra uw planten zijn verzonden, ontvangt u een e-mail van ons.

Heeft u vragen over de levertijd, neemt u dan gerust contact met ons op via de e-mail of telefonisch: 0545 725000.