Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Hondsdraf

Hondsdraf

Hondsdraf kennen we uit het wild. Ze behoren tot de lipbloemigenen trekken veel bijen en hommels. De gewone soort Hondsdraf kan op sommige plaatsen als onkruid ervaren worden. Gebruik ze bijv. in een halfwilde tuin waar ze mooie tapijten met blauwpaarse bloemetjes vormen. Ze groeien werkelijk overal, maar bij voorkeur op een plek met iets getemperd licht. De bontbladige soorten Hondsdraf zijn het hele jaar aantrekkelijk en lichten door hun bont blad donkere hoekjes op. De bonte vorm zal ook niet snel tot een plaag worden omdat deze zwakker is dan de gewone groene. De bonte soort is bijzonder mooi in plantenbakken of hanging baskets.|Wilt u zeker zijn dat u van de bonte Hondsdraf ook het volgend jaar nog planten heeft, neem dan aan het eind van de zomer wat bewortelde uitlopers, pot die op en overwinter ze vorstvrij. Zeker de bonte vorm is mooi als onderbeplanting bij grote Hosta (Hosta), Naaldvaren (Polystichum), Daglelie (Hemerocallis) en donkerbladige Zilverkaars (Actaea).

Hondsdraf behoort tot het botanische geslacht Glechoma.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!