Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Vaste-judaspenning

Vaste judaspenning

Vaste judaspenning dankt zijn naam aan de zilverkleurige zaadschotjes die op penningen lijken. Volgens het bijbelse verhaal heeft Judas zijn meester Jezus verraden voor 30 zilverlingen. Nadat hij daar berouw van had gekregen gooide hij de zilverlingen (penningen) weg. Op die plaats groeiden toen Judaspenningen. Plant Vaste judaspenning op een plekje in de (half)schaduw, bijv. aan de voet van struiken. Vaste judaspenning is een goede insectenplant voor in een halfwilde aanplant. De zaaddozen van Vaste judaspenning zijn iets kleiner en langwerpiger dan die van de tweejarige soort (annua). Ze geven een mooi winterbeeld en zijn goed in droogboeketten te gebruiken. Goede partners zijn Gebroken hartje (Dicentra), Hosta (Hosta), Armeluisorchidee (Tricyrtis) en varens.

Staat de Vaste judaspenning die u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Lunaria. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!