Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Aardpeer

Aardpeer

Aardpeer is familie van de zonnebloem en komt van oorsprong uit Amerika. Aardpeer wordt vooral gehouden vanwege de eetbare knollen. De bloei zal in de meeste zomers minimaal zijn, of geheel achterwege blijven. Plant Aardpeer op een plek met zoveel mogelijk zon in een voedzame grond. De knollen kunnen geoogst worden na de eerste nachtvorst. U hoeft alleen te rooien wat u op dat moment nodig heeft want vorst deert de knollen niet. De overgebleven knollen van Aardpeer zullen in het voorjaar weer uitlopen.
Om jaarlijks zo'n 10 kg knollen te kunnen oogsten, plant u ongeveer 8 planten op 2 m². De knollen van Aardpeer kunnen zowel rauw als gekookt gebruikt worden. Op internet zijn diverse gerechten te vinden.

Staat de Aardpeer die u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Helianthus. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!


Omdat alle tuinwerkzaamheden op een lager pitje staan, hebben wij ons verzendschema aangepast. Voorlopig verzenden wij de bestellingen1 keer per week.
Allium - Sierui
Alle bestellingen die uiterlijk op woensdag besteld en betaald zijn, worden de dinsdag erop verzonden. 

Zodra uw planten zijn verzonden, ontvangt u een e-mail van ons.

Heeft u vragen over de levertijd, neemt u dan gerust contact met ons op via de e-mail of telefonisch: 0545 725000.