Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Naald-van-Cleopatra

Naald van Cleopatra

Een Naald van Cleopatra in bloei is een blikvanger eerste klas, maar het duurt meestal wel een paar jaar voordat Naald van Cleopatra gaat bloeien. Ere Naald van Cleopatra murus vraagt een plek in de volle zon, op voedzame grond die goed waterdoorlatend is. Aan een teveel aan vocht, zeker in de winter, heeft Naald van Cleopatra een hekel. Plant ze eventueel op een lichte verhoging zodat overtollig water goed weg kan lopen. De bloemen van Naald van Cleopatra komen mooi uit tegen een donkere haag of muur. Het zijn ook goede snijbloemen. Mooie buurplanten van Naald van Cleopatra zijn bijv. Pioenroos (Paeonia), Oosterse papaver (Papaver orientale) en Baardiris (Iris). Na de bloei sterft het blad van Naald van Cleopatra vaak af. Naald van Cleopatra is niet volledig wintervast in ons klimaat. Dek de planten tegen de winter af met een pak dood blad of stro.

Naald van Cleopatra behoort tot het botanische geslacht Eremurus.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!