Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Leonotis

Leonotis - Leeuwenoor

Leonotis is een blikvanger eerste klas. De meestal oranje bloemen staan in brede kransen rondom de stengels. Leonotis komt uit zuidelijk Afrika en is in ons klimaat niet wintervast. Overwinter de planten binnen op een vorstvrije plek. Geef dan matig water. In het voorjaar Leonotis uitplanten in de tuin of in een grote pot. Zorg voor een plek in de volle zon en voldoende water en mest. Leonotis is aantrekkelijk voor insecten.
Van de gedroogde bladeren en bloemen van Leonotis kan een thee gezet worden welke een kalmerend en licht euforisch effect geeft. Ook kunnen de gedroogde delen gerookt worden (Wild Dagga). Het effect is een beetje vergelijkbaar met cannabis, maar dan veel milder.
 


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!


Omdat alle tuinwerkzaamheden op een lager pitje staan, hebben wij ons verzendschema aangepast. Voorlopig verzenden wij de bestellingen1 keer per week.
Allium - Sierui
Alle bestellingen die uiterlijk op woensdag besteld en betaald zijn, worden de dinsdag erop verzonden. 

Zodra uw planten zijn verzonden, ontvangt u een e-mail van ons.

Heeft u vragen over de levertijd, neemt u dan gerust contact met ons op via de e-mail of telefonisch: 0545 725000.