Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Rijstpapierplant

Rijstpapierplant

Rijstpapierplant wordt hier gekweekt om het schitterend blad met een exotische uitstraling. Ze kunnen uitgroeien tot een kleine struik. De grond moet normaal tot vochtig zijn, echter niet blijvend nat. Rijstpapierplant is bovengronds matig winterhard, maar vaak loopt de plant wel weer uit als hij helemaal is afgevroren. Vermijd verstoring van de wortels, omdat de Rijstpapierplant daar nieuwe uitlopers vormt die voor woekering kunnen zorgen. De plant wil graag wat extra mest in het voorjaar. Rijstpapierplant bloeien pas op latere leeftijd. De plant kan prima in een grote pot op het terras gehouden worden welke 's winters binnen gezet wordt.

Rijstpapierplant behoort tot het botanische geslacht Tetrapanax.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!


Omdat alle tuinwerkzaamheden op een lager pitje staan, hebben wij ons verzendschema aangepast. Voorlopig verzenden wij de bestellingen1 keer per week.
Allium - Sierui
Alle bestellingen die uiterlijk op woensdag besteld en betaald zijn, worden de dinsdag erop verzonden. 

Zodra uw planten zijn verzonden, ontvangt u een e-mail van ons.

Heeft u vragen over de levertijd, neemt u dan gerust contact met ons op via de e-mail of telefonisch: 0545 725000.