Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

Lavas

Lavas kennen we als de bekende smaakmaker voor soep en vlees. Er zijn 2 soorten van; de gewone Lavas (of Maggiplant), behorend tot het geslacht Levisticum, en de Zeelavas die tot het geslacht Ligusticum behoort. Het grote verschil is dat Zeelavas veel kleiner blijft en ook minder heftig van smaak is dan de gewone Lavas. Het zijn planten voor de kruidentuin. Sommige andere planten kunnen niet goed tegen bepaalde stoffen die vrijkomen van Lavas. Hou dat even in de gaten. Wat betreft standplaats neemt Lavas het niet zo nauw, maar de grond moet voldoende vochtig zijn en ook genoeg voeding bevatten. Geef eventueel wat compost in het voorjaar.

Lavas behoort tot het botanische geslacht Ligusticum en Levisticum.
 

    Vorig scherm
© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!

 
Omdat in deze periode de meeste tuinwerkzaamheden op een laag pitje staan, verzenden wij de planten alleen op dinsdag, uiterlijk woensdag.

Bestellingen die 's zondags voor 18 uur binnen zijn worden dezelfde week verzonden. Bestellingen die later binnenkomen schuiven door naar de volgende week.

Als het zowel 's nachts als overdag vriest, dan stellen wij het verzenden uit totdat het weer het toelaat.

Zodra uw planten zijn verzonden krijgt u daarvan per e-mail bericht.
Vrijwel altijd worden de planten een dag na het verzenden bezorgd. Wilt u liever een andere dag, neem dan contact met ons op en we overleggen wat er mogelijk is.