Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

Lelie

Lelie is een bolgewas met vaak grote geurende bloemen. Ze kunnen lang op dezelfde plaats in de tuin staan, maar het kan geen kwaad om ze elke 5 jaar te rooien, delen en opnieuw te planten. Lelies willen graag een vruchtbare, humeuze en doorlatende grond. De grond moet ook koel zijn. Dit kan bereikt worden door ze bijv. tussen bodembedekkers te zetten. Lelies zijn aantrekkelijk voor leliehaantjes. Dat zijn felrode kevertjes die evenals hun larven, dol zijn op het blad. Ze kunnen het beste met de hand weggehaald worden.

Lelie behoort tot het botanische geslacht Lilium.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Stationsweg 8
7692 AC Mariënberg
0523 - 251 953
06 - 155 32 854
contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!

 
Omdat in deze periode de meeste tuinwerkzaamheden op een lager pitje staan, verzenden wij de planten alleen nog op dinsdag, uiterlijk woensdag.

Bestellingen die 's zondags voor 18 uur binnen zijn worden dezelfde week verzonden. Bestellingen die later binnenkomen schuiven door naar de volgende week.

Als het zowel 's nachts als overdag vriest, dan stellen wij het verzenden uit totdat het weer het toelaat.

Dinsdag 17 december is onze laatste verzenddag in 2019. Bestellingen die na zondag 15 december 18 uur binnenkomen, worden verzonden vanaf dinsdag 21 januari 2020.

Zodra uw planten zijn verzonden krijgt u daarvan per e-mail bericht. Vrijwel altijd worden de planten een dag na het verzenden bezorgd. Wilt u liever een andere dag, neem dan contact met ons op en we overleggen wat er mogelijk is.