Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Schaafstro

Schaafstro

Schaafstro maakt onderdeel uit van de oeroude plantengroep Paardenstaarten, nauw verwant aan varens maar er totaal niet op lijkend. Sommige soorten kunnen flink gaan woekeren. Bij twijfel kunt u ze dus beter in een pot planten en die ingraven. Over het algemeen staat Schaafstro graag in de zon op een vochtige grond of zelfs in de moeraszone van een vijver, maar de plant is ook prima te houden in een mini-vijver op het terras. Door zijn aparte groeiwijze voegt Schaafstro een apart accent toe aan uw tuin. Voor een mooi contrast combineert u Schaafstro met planten die rond of ovaal blad hebben. De plant heeft kiezelafzetting in zijn ruwe stengels, en werd daarom vroeger gebruikt als schuur- en polijstmiddel, vandaar de naam Schaafstro zoals Kruiskruid (Ligularia) en Adderwortel (Persicaria).

Staat het Schaafstro dat u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Equisetum. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm
© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!


Omdat alle tuinwerkzaamheden op een lager pitje staan, hebben wij ons verzendschema aangepast. Voorlopig verzenden wij de bestellingen1 keer per week.
Allium - Sierui
Alle bestellingen die uiterlijk op woensdag besteld en betaald zijn, worden de dinsdag erop verzonden. 

Zodra uw planten zijn verzonden, ontvangt u een e-mail van ons.

Heeft u vragen over de levertijd, neemt u dan gerust contact met ons op via de e-mail of telefonisch: 0545 725000.