Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

Aruncus - Geitenbaard

Aruncus is een geslacht van vaste, zeer winterharde, planten. Ze zijn niet kieskeurig wat betreft standplaats. Volle zon samen met schrale droge grond gaat niet goed, maar verder maakt het Aruncus niet zoveel uit. Eventueel wel genoeg water geven tot de planten zijn aangeslagen. Aruncus heeft fraai ingesneden loof en prachtige (room)witte bloempluimen. De uitgebloeide pluimen blijven de hele winter staan en hoeven pas in het voorjaar weggeknipt te worden. Aruncus vormt een mooie combinatie met Brunnera, Hosta en Heuchera.
 
© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!

 
Omdat in deze periode de meeste tuinwerkzaamheden op een laag pitje staan, verzenden wij de planten alleen op dinsdag, uiterlijk woensdag.

Bestellingen die 's zondags voor 18 uur binnen zijn worden dezelfde week verzonden. Bestellingen die later binnenkomen schuiven door naar de volgende week.

Als het zowel 's nachts als overdag vriest, dan stellen wij het verzenden uit totdat het weer het toelaat.

Zodra uw planten zijn verzonden krijgt u daarvan per e-mail bericht.
Vrijwel altijd worden de planten een dag na het verzenden bezorgd. Wilt u liever een andere dag, neem dan contact met ons op en we overleggen wat er mogelijk is.