Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
Griekse-valeriaan

Griekse valeriaan

Griekse valeriaan behoort tot een groep van Jacobsladders die vrij laag blijven. Het zijn planten met een rijke bloei en soms gekleurd blad. De planten groeien breed uit en zijn goed geschikt om gaten in de border te vullen. Griekse valeriaan staat graag op een normale tot vochtige grond in de zon tot halfschaduw. Het is een plant die zowel geschikt is voor een natuurlijke aanplant als voor gebruik in de border, bijv. naast Iris (Iris), Nagelkruid (Geum) en Zegge (Carex). Griekse valeriaan zaait zich niet of nauwelijks uit. Na de bloei kunt u de uitgebloeide bloemstengels wegknippen. Dat bevordert dat de plant voor een tweede keer gaat bloeien.

Staat de Griekse valeriaan die u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Polemonium. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Stationsweg 8
7692 AC Mariënberg
0523 - 251 953
06 - 155 32 854
contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!