Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

Griekse valeriaan

Griekse valeriaan behoort tot een groep van Jacobsladders die vrij laag blijven. Het zijn planten met een rijke bloei en soms gekleurd blad. De planten groeien breed uit en zijn goed geschikt om gaten in de border te vullen. Griekse valeriaan staat graag op een normale tot vochtige grond in de zon tot halfschaduw. Het is een plant die zowel geschikt is voor een natuurlijke aanplant als voor gebruik in de border, bijv. naast Iris (Iris), Nagelkruid (Geum) en Zegge (Carex). Griekse valeriaan zaait zich niet of nauwelijks uit. Na de bloei kunt u de uitgebloeide bloemstengels wegknippen. Dat bevordert dat de plant voor een tweede keer gaat bloeien.

Staat de Griekse valeriaan die u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Polemonium. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm
© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!

 
Omdat in deze periode de meeste tuinwerkzaamheden op een lager pitje staan, verzenden wij de planten alleen nog op dinsdag, uiterlijk woensdag.

Bestellingen die 's zondags voor 18 uur binnen zijn worden dezelfde week verzonden. Bestellingen die later binnenkomen schuiven door naar de volgende week.

Als het zowel 's nachts als overdag vriest, dan stellen wij het verzenden uit totdat het weer het toelaat.

Dinsdag 17 december is onze laatste verzenddag in 2019. Bestellingen die na zondag 15 december 18 uur binnenkomen, worden verzonden vanaf dinsdag 21 januari 2020.

Zodra uw planten zijn verzonden krijgt u daarvan per e-mail bericht. Vrijwel altijd worden de planten een dag na het verzenden bezorgd. Wilt u liever een andere dag, neem dan contact met ons op en we overleggen wat er mogelijk is.