Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
Koreaanse-wasbloem

Koreaanse wasbloem

Voor de tuin zijn er twee soorten Wasbloem uit het geslacht Kirengeshoma. De 'palmata' uit Japan en de 'koreana' uit Korea. Het zijn echte schaduwplanten met mooi esdoornachtig blad en prachtige zachtgele bloemen. Veel verschil zit er niet tussen de beide soorten, maar de bloemen van de Koreaanse wasbloem zijn wat gedrongener van vorm. Het liefst staat Koreaanse wasbloem op een koele plaats in normale grond op een plek in de halfschaduw. Meer of minder zon wordt ook verdragen maar dan moet ook de vochtigheid van de grond daar naar zijn. Koreaanse wasbloem wil graag voldoende voeding. Voeg eventueel jaarlijks wat compost toe. Koreaanse wasbloem is onmisbaar in een schaduwtuin, bijv. samen met varens, Zilverkaars (Actaea), Herfstanemoon (Anemone), Monnikskap (Aconitum) en Sneeuwsteraster (Aster).

Staat de Koreaanse wasbloem die u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Kirengeshoma. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!