Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
Kaukasische-muurpeper

Kaukasische muurpeper

Kaukasische muurpeper is een groep van lage bodembedekkers, uitermate geschikt voor rotstuin of borderrand. Kaukasische muurpeper wil graag in de zon op een droge tot normale, niet te voedselrijke grond. Een plek in de halfschaduw vindt Kaukasische muurpeper ook prima, maar dan verkleurt het blad minder goed naar rood. Kaukasische muurpeper kan op den duur mooie matten vormen die rijk bloeien en veel insecten trekken. De plant staat prima naast bijv. Rozenkransje (Antennaria), Zeepkruid (Saponaria) en Kruipend gipskruid (Gypsophila).

Staat de Kaukasische muurpeper die u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Sedum. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!