Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
Afhalen vaste planten


Vanwege het coronavirus is het voorlopig niet mogelijk om uw planten af te halen op de kwekerij in Borculo. Wij hopen dat de situatie snel verandert zodat wij u daar over niet al te lange tijd weer welkom kunnen heten.

U kunt bij het afronden van uw bestelling aangeven dat u de planten wilt afhalen in Borculo. Daarmee bespaart u de verzendkosten.

Nadat uw planten door ons zijn verzameld, nemen wij contact met u op voor een afspraak. Het is daarom handig dat u uw telefoonnummer opgeeft bij het bestellen. Uiteraard kunt u zelf ook bellen over het afhalen: 0545 - 725 000.
Afhalen kan uitsluitend na afspraak via telefoon of e-mail.

Het afhaal-adres is:
Locatie Needseweg 31, 7271 AB  Borculo 

U kunt er bij het plaatsen van uw order voor kiezen om te betalen bij het afhalen. Omdat wij beperkte mogelijkheden hebben voor elektronische betalingen, graag contant en gepast afrekenen.

Wij hanteren een minimum orderbedrag van € 15,00 om de kosten voor het verwerken van de orders enigszins dekkend te houden.
 

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!