Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

Lievevrouwebedstro

Lievevrouwebedstro behoort tot een groot geslacht van kruidige planten, waarvan maar enkele soorten in aanmerking komen voor de tuin. De vele kleine witt bloemetjes versrpreiden een zoete honinggeur. De groene delen van Lievevrouwebedstro kunnen worden gedroogd en verspreiden een frisse geur. Lievevrouwebedstro kan zich door korte uitlopers soms flink uitbreiden. Hou daar rekening mee, of plant Lievevrouwebedstro in een tuin met een natuurlijke uitstraling, bijv. onder struiken. Lievevrouwebedstro staat graag in de (half)schaduw op een normale tot matig vochtige grond met.

Staat het Lievevrouwebedstro dat u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Galium. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm
© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!

 
Omdat in deze periode de meeste tuinwerkzaamheden op een laag pitje staan, verzenden wij de planten alleen op dinsdag, uiterlijk woensdag.

Bestellingen die 's zondags voor 18 uur binnen zijn worden dezelfde week verzonden. Bestellingen die later binnenkomen schuiven door naar de volgende week.

Als het zowel 's nachts als overdag vriest, dan stellen wij het verzenden uit totdat het weer het toelaat.

Zodra uw planten zijn verzonden krijgt u daarvan per e-mail bericht.
Vrijwel altijd worden de planten een dag na het verzenden bezorgd. Wilt u liever een andere dag, neem dan contact met ons op en we overleggen wat er mogelijk is.