Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Zomerklokje

Zomerklokje

Zomerklokje is een bolgewas dat op Sneeuwklokje lijkt, maar is forser. Ze bloeien vaak 2 tot 3 maanden later en de bloemen zijn meer klokvormig. Zomerklokje staat graag op grond die aan de vochtige kant is, bijv. langs de vijver. Na de bloei trekt Zomerklokje zich tot het volgend voorjaar terug in de grond. Ze slaan soms moeilijk aan als u bolletjes koopt. Het is daarom handiger om planten in een potje te kopen. Het duurt een paar jaar voordat Zomerklokje een polletje heeft gevormd, maar eenmaal goed aangeslagen kan hij zich leuk vermeerderen. Zomerklokje wordt tot de stinzenplanten gerekend. Plant er eens Twaalfgodenkruid (Dodecatheon) en Kievitseitje (Fritillaria) naast.

Staat het Zomerklokje dat u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Leucojum. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!