Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Wimperparelgras

Wimperparelgras

Wimperparelgras is een middelhoog gras dat graag op een plek in de zon tot halfschaduw staat. De grond mag normaal tot droog zijn. Wimperparelgras heeft een prachtige bloeiwijze, als een mini-lampenpoetsersgras. Helaas kan de plant zich ook behoorlijk uitzaaien. Wordt dat hinderlijk, knip dan tijdig de uitgebloeide aren uit de plant en gebruik ze eventueel bij het bloemschikken. Pas Wimperparelgras toe in een natuurlijke aanplant, bijv. samen met Spoorbloem (Centranthus), Dropplant (Agastache) en Gele kamille (Anthemis).

Staat het Wimperparelgras dat u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Melica. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!